Rødvin - Clefs des Murailles AOP Vacqueyras
{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nGrenache 60 %\nSyrah 30 %\nMourvèdre 10 %\n\nVINIFIKASJON\nHøsting i etapper: Syrah høstes og vinifiseres først, etterfulgt av Grenache og Mourvèdre. Vinifikasjonen følger de tradisjonelle prinsippene fra Rhône-dalen: fermenteringen og maserasjonen varer i 4 til 5 uker med temperaturkontroll, prosessen avsluttes med en varm maserasjon. Vinen fra de forskjellige druesortene blandes etter 6 måneder. Modningen skjer, en del i eikefat for å finjustere tanninene og tilføre kompleksitet, den andre delen i betongtanker for å bevare friskheten i frukten.\n\nDÉGUSTATION\nKraftig og kompleks duft, som kombinerer aromaer av svært modne røde frukter, noter av lakris og et hint av risting. Angrepet er konsentrert i munnen, deretter fyldig med en dominerende smak av svært modne frukter. Mourvèdre tilfører en karakteristisk struktur med tilstedeværende og fløyelsmyke tanniner. Avslutningen er lang, preget av dufter av garrigue."}